Katsoin silkasta mielenkiinnosta maikkarin uuden K - 70 tosi-tv sarjan, jossaTimo Rautiainen värvää yli seitsemänkymmentä vuotiaita senioreita rokc-kuoroon. Täytyy sanoa, että olin todella positiivisesti yllättänyt nähdessäni miten elämäniloinen ihminen voi olla vielä 80 - vuotiaana! Mummo, jota luulin korkeintaan 65 - vuotiaana olikin jo 80 - vuotias teräsmummo, joka harrasti enemmän kuin minä olen koko tähän astisen elämäni aikana harrastanut.

Jokin noiden senioreiden tavassa ajatella maailmasta, sai hymyn nousemaan kasvoille. Toivon todella, että olisin joskus itse yhtä elämännälkäinen, enkä koskaan kyllästyisi elämään vaan repisin siitä kaiken irti kynsin ja hampain. Lisäksi tulevan ammattini nimissä aloin ajatella, mitä vastaavanlaista, todennäköisesti vähän pieni muotoisempaa voisin tehdä mahdollisesti työni puitteissa. Ikäryhmä on todella haastava, mutta mikäpä ikäryhmä ei olisi?! Kyse on siitä, että uskaltaa ottaa uusia ja yllättäviä haasteita ja työtarjouksia vastaan.

Ehkäpä todella heikko tietämykseni edellä kulkevista sukupolvista kaventaa vielä ajatusmaailmaa, niiltä mahdollisuuksilta, joita maailma tarjoaa niille, jotka uskaltavat ottaa haasteita vastaan. Saatan joskus takertua asiaan tarkemmin, mutta tältä erää rummut hiljentykööt. Kaikki kunnia niille, jotka iästään riippumatta nauttivat elämästään!